Image

Maison Esthetique
Claudia D'Orazio

Claudia, is zaakvoerder van Maison Esthetique.

Gediplomeerd

Claudia, eigenaresse van Maison Esthetique is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Gespecialiseerd

Maison Esthetique is actief in de beauty sector sinds 2003, gespecialiseerd in de Lasertherapie sinds 2013 en de Cryo behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur sinds 2017.

Professionaliteit

Maison Esthetique draagt professionaliteit hoog in het vaandel. Door constante bijscholing, zorgt ervoor dat wij steeds op de hoogte zijn, van de nieuwste trends en mogellijkheden in Beautysector.

Over Maison Esthetique.

Maison Esthetique is een schoonheidsinstituut waarin U in een huiselijke, rustgevende omgeving kunt genieten van professionele behandelingen met de modernste europese apparaturen in Genk. 

Maison Esthetique is een instituut waar je terecht kan voor de meest geavanceerde gezichts-en lichaamsbehandelingen volgens de laatste ontwikkelingen. We staan garant voor een persoonlijke aanpak van Uw wensen en behoeftes voor Uw huid en lichaam. We luisteren naar wat U belangrijk vindt, om in combinatie met ons advies  te zien welke mogelijkheden tot huidverbetering er zijn.    

U kan bij ons terecht voor :

  • CRYOTHERAPIE door ARCTIK21,
  • LASERONTHARINGEN met DIODO LEXYA,
  • SEMI PERMANENTE MAKE-UP
  • ITECH21
  • HENNABROWS,
  • BODY SUGARING,

Onze ambitie en professionaliteit zorgen ervoor dat wij steeds op de hoogte zijn, door constante bijscholing, van de nieuwste trends en mogellijkheden in de Beautysector. Het gebruik van professionele en kwalitatief hoogstaande producten in combinatie met een goede hygiene staan daarom bij ons centraal. 

Maak een afspraak of bezoek onze webshop