Image

Maison Esthetique
Claudia D'Orazio

Claudia, is zaakvoerder van schoonheidssalon Maison Esthetique.

Gediplomeerd

Claudia, eigenaresse van schoonheidssalon Maison Esthetique is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Gespecialiseerd

Maison Esthetique is actief in de beauty sector sinds 2003, gespecialiseerd in de Lasertherapie sinds 2013 en de Cryo behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur sinds 2017. SPMU-specialist in powderbrows, deepliner en lippenpigmentatie volgde ze verschillende masterclassen in binnen- en buitenland, om zich verder te specialiseren en te verbreden.

Professionaliteit

Schoonheidssalon Maison Esthetique draagt professionaliteit hoog in het vaandel. Door constante bijscholing, zorgt ervoor dat wij steeds op de hoogte zijn, van de nieuwste trends en mogellijkheden in Beautysector.

Over Maison Esthetique.

Maison Esthetique is een schoonheidsinstituut waarin U in een huiselijke, rustgevende omgeving kunt genieten van professionele behandelingen met de modernste europese apparaturen in Genk. 

Maison Esthetique is een schoonheidsinstituut waar je terecht kan voor de meest geavanceerde gezichts-en lichaamsbehandelingen volgens de laatste ontwikkelingen en gespecialiseerd in SPMU Powderbrows, Deepliner en Lippenpigmentatie. We staan garant voor een persoonlijke aanpak van Uw wensen en behoeftes voor Uw huid en lichaam. We luisteren naar wat U belangrijk vindt, om in combinatie met ons advies  te zien welke mogelijkheden tot huidverbetering er zijn.    

U kan bij ons terecht voor :

  • CRYOTHERAPIE door ARCTIK21,
  • LASERONTHARINGEN
  • SEMI PERMANENTE MAKE-UP
  • ITECH21
  • HENNABROWS,
  • TOUCHSKIN21
  • DERMELAR CRYSTAL PEEL

Onze ambitie en professionaliteit zorgen ervoor dat wij steeds op de hoogte zijn, door constante bijscholing in binnen-en buitenland van de nieuwste trends en mogellijkheden in de Beautysector. Ons schoonheidssalon maakt alleen gebruik van professionele en kwalitatief hoogstaande producten in combinatie met een goede hygiene. Deze elementen staan in ons schoonheidssalon centraal. 

Maak een afspraak of bezoek onze webshop