Cryotherapie,
Wat is dat?

Cryolipolyse of koude therapie

Cryotherapie is een therapeutische koude toepassing die werkt met een thermische schok om een vasoconstrictie en een stimulering van de thermische receptoren in de huid te genereren. De naam stamt uit het oude Grieks: het is de samentrekking van de « krùos », wat koude betekent en van de « therapeia », wat kuur betekent.

Image

Cryotherapie,
Hoe werkt het ?

Cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude. Deze vorm van therapie vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. Het vermindert de vetophoping en bevordert de versteviging.

De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar ongeveer 8°C zonder het creëren van een koude gevoel. De koude ontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.


 

Cryotherapie,
Te behandelen zones

LICHAAM: hier kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren.

Versteviging: vb verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen.

Vetophoping elimineren: vb de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje, …

 

Image

VETBEVRIEZING
Arctik21

De professionele toestellen die wij gebruiken komen uit het 21 Equipement gamma. Dit is een italiaanse onderneming die sinds 40 jaar actief is in de sector van esthetica. Het team bestaat uit bio-ingenieurs, artsen en personeel gespecialiseerd in het welzijn. Het merk wordt vertegenwoordigd in 85 landen, waaronder de firma Luno voor de Benelux en Frankrijk.

De combinatie van cryotherapie en thermotherapie bij de Arctik21 activeert een continue uitwisseling tussen vernauwen en verwijden van de bloedvaten (vasoconstrictie en vasodilatatie) en stimuleert niet alleen de bloedsomloop, maar leidt ook tot een progressieve ontspanning van de spieren.

Image

1 beurt

150/ 1 beurt
  • 1 beurt (bel voor een afspraak)
  • Afslanken of Verstevigen

Basis

650/ 5 beurten
  • 5 Beurten
  • 3x afslanken 2x verstevigen

Intensive

1200/ 10 beurten
  • Vrij keuze:
  • Afslanken / Verstevigen

Proefbeurt Cryotherapie

Wil je CRYOTHERAPHIE eens uitproberen.

Contaceer ons nu voor een proefbeurt.

Nu aan de voordeel prijs van:

120

Maak een afspraak of bezoek onze webshop